Valitse kieli

Lennä lämmöllä – Aeronaut!     Tilaa tästä

Kuumailmapallokuoret - kestävää laatua maailman parhaista kankaista

Laadukas kuumailmapallo tarvitsee ylleen laadukkaat ja näyttävät kuumailmapallokuoret. Siksi Jokaisen Ultramagic-kuoren laatu alkaa heti suunnittelun alkuvaiheista jatkuen läpi tuotantoprosessin ja päätyen tarkkaan katsastuslentoon. Oletpa ansiolentotoimintaa harjoittava yrittäjä tai kuumailmapallourheilun harrastaja voit olla varma, että Ultramagic -kuumailmapallokuori on erityisellä huolella juuri Sinun tarpeesi huomioiden valmistettu paras kuori, mitä rahalla saa. Käytämme vain maailman parhaita pallomateriaaleja.

Yhtiö ei ole sattumalta maailman johtava pallotehdas.

 

Kuoret

Vakiokangas (65 g/m2) on hienolaatuista, kestävää polyuretaanipinnoitettua rip-stop polyamidia. Se säilyy pitkään hyvin kestävänä ja on käsitelty erityisesti haalistumista ja homeen kasvua vastaan.

Hieman raskaampaa 90 gramman Ultralast-kangasta suosittelemme käytettäväksi erityisesti kuoren huipussa, missä lämpö on suurin tai suuremmissa matkustajapalloissa, jotka lentävät paljon vuodessa ja joissa paino ei ole aivan niin tärkeä tekijä. Tämä materiaali on pinnoitettu erityisellä silikonipinnoitteella molemmin puolin. Ominaisuus, joka on osoittautunut uskomattoman toimivaksi ja kestäväksi vaativimmissakin olosuhteissa. Molemmat kankaat ovat saatavilla 22 vakiovärisenä. Lisäksi erityiskankaita on saatavilla tilauksesta.

Uusimpana innovaationa tuotannossa on kumouksellinen Ecomagic -konsepti. Se on Aerofabrix -kankaasta tehty eristävä kuori.

Erittäin kuumuudenkestävää aramidikuitukangasta, kauppanimi Nomex, käytetään kuoren alaosassa suojaamaan polttimen kuumuudelta.
Ultramagicin sunnitteluinsinöörien ryhmä käyttää tietokonepohjaista suunnitteluteknologiaa. Näin varmistetaan asiakasvaatimusten täsmällinen toteutuminen.
Jokainen sauma Ultramagic-kuoressa on huolellisesti ommeltu täyskatesaumalla lukko-ompelein varmistaen parhaan mahdollisen kangasliitoksen.

Kestävästä polyesteristä tai nailonista valmistetut pystysuorat runkonauhat on ommeltu kuoreen kantamaan kuormaa ja jokaisessa kuoressa on runsaasti vaakasuuntaisia runkonauhoja lisäturvana. Kuorma siirretään runkonauhoista polttimen kehikkoon kannatinvaijereilla, jotka on valmistettu laadukkaasta ilmailuun tarkoitetusta ruostumattomasta teräksestä. Kannatinvaijerit liitetään kuoren runkonauhoihin erittäin kestävällä ommelliitoksella ja suojataan Nomexilla.

Kaikissa Ultramagic-kuorissa on 1,5m Nomex paneelit kuoren suulla ja normaali laskuvarjohuippuventtiili tyhjennysjärjestelmänä.

Asiakkaan valittavissa on useita lisävarusteita kuten erilaisia pikatyhjennysjärjestelmiä ja pyöritysventtiilejä pallon kääntämiseen.
Jokaisen uuden Ultramagic-kuumailmapallokuoren tarkastavat pallotehtaan tarkastajat, omistajayrittäjät Josep ja Carles Llado Costa henkilökohtaisesti sekä CAA:n (Civil Aviation Authority) tarkastaja. Tämän jälkeen pallolle myönnetään CAA:n lentokelpoisuustodistus.

Hyvä tuotevalvonta tukee laadukasta tuotantoprosessia.

Lukemattomat tyytyväiset lentoammattilaiset ja harrastajat todistavat Ultramagicin onnistuneen sisällyttämään huippulaadun jokaiseen tuotteeseensa. Ultramagic kuumailmapallokuoret ovat laatutietoisen palloharrastajan valinta!