Lennä lämmöllä – Aeronaut!     Tilaa tästä

Lentokoulutusta huippuammattilaisten opissa

ohkat                                              

Kuumailmapallolentäjäksi (BPL)                       Moottorilentokoulutus

Aeronaut tarjoaa pallolentojen lisäksi myös laadukasta kuumailmapallolentokoulutusta. Olemme palloalan ainoa yksityinen lentokoulu ja eniten suomalaisia pallolentäjiä kouluttanut lentokoulu.

Koulutusmuotojamme ovat ilmapallolentäjän lupakirja, ilmapalloansiolentäjäkoulutus sekä radiopuhelimenhoitajakoulutus. Halutessasi voit osallistua myös pelkkään tietopuoliseen koulutukseen.

Lentokoulutus on erityisalaamme. Kokeneet kouluttajamme opettavat Sinut lentämään ja toimitamme kalustonkin. Oppimateriaalina käytetään tietysti alan parasta lentäjäkoulutukseen tehtyä suomenkielistä materiaalia. Kursseja järjestetään joustavasti tarpeen mukaan. Koulutuksen suoritettuasi saat luonnollisesti todistuksen, jolla voit lentokokeen suoritettuasi hakea ilmailuviranomaiselta ilmapallolentäjän lupakirjaa.


Kuumailmapallokoulu opettaa sinutkin lentäjäksi!

Oletko kiinnostunut lentämisestä kuumailmapallolla? Haaveiletko oman pallon vuokraamisesta tai hankkimisesta?

Jos vastasit kyllä, Aeronautin kuumailmapallokoulu tutustuttaa sinut pallolentojen mielenkiintoiseen maailmaan. Aeronaut on ollut Lentoturvallisuushallinnon hyväksymä ammattilento-organisaatio vuodesta 1990 lähtien. Vuodesta 2002 alkaen olemme voineet kouluttaa ilmapallolentäjiä myös ammattilentäjätasolle asti.

Kuumailmapallolentokursseja järjestävänä lentokouluna lienemme oppilasmäärällä mitattuna Suomen kokenein kouluttaja. Olemme myös Suomen ainoa yrityspohjalta toimiva kuumailmapallokoulu.

 

Miten koulutamme?

Kurssi voi olla joko kokonainen kuumailmapallolentäjän lupakirjaan (BPL) johtava avaimet käteen -koulutus tai lentotoimintaan perehdyttämiskoulutus esimerkiksi avustajien kouluttamiseksi tehtäviinsä. Kurssi voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

 

Toimitilamme

Toimimme Jyväskylän lentoasemalla avarissa tiloissa. Käytännöllisestä ja modernista koulutustilastamme pääsee kätevästi asematasolle tarpeen mukaan. Olemme pitäneet useita BPL-kursseja. Lento-osa suoritetaan omalla- tai vuokrakalustolla.
Luonnollisesti kauttamme hankittua asiakkaan omaa Ultramagic-kalustoakin voidaan tarvittaessa käyttää.

 

Kun haluat kaiken

Käyt täydellisen kurssin. Kokeneet kouluttajamme opettavat Sinut lentämään ja toimitamme kalustonkin. Oppimateriaalina käytetään tietysti alan parasta lentäjäkoulutukseen tehtyä suomenkielistä materiaalia. Lue lisää lentokoulutuksestamme!

 

Perehdyttämiskoulutus

Kaikki eivät edes halua lentokoulutusta. Niinpä tarjoamamme tietopuolinen peruskoulutus soveltuukin erinomaisesti myös esim. palloavustajiksi aikoville tai muuten vain ilmailun yleissivistystään kohentaville henkilöille. Perehdyttämiskoulutuksen hinta on 395 /hlö. Hinta sisältää oppimateriaalin ja ALV:n. Tämä hinta hyvitetään, jos opiskelija päättääkin myöhemmin käydä kauttamme koko BPL-koulutuksen.

 

Milloin kurssit alkavat?

Katso tästä seuraavan kuumailmapallolentäjän lupakirjakurssin alkamisaika.

 

Tule mukaan!

Otamme vastaan kiinnostuneiden ilmoittautumisia ja vastaamme mielellämme tiedusteluihinne.

Kurssipaikasta voidaan sopia joustavasti myös asiakkaiden toiveita kuullen. Kysy tarkempia tietoja koulutuksesta yhteyslomakkeella.

Our website is protected by DMC Firewall!